7 bra saker med kaffe

  1. Kaffe är gott.
     
  2. Kaffe är bra för hjärtat.
     
  3. Kaffe motverkar senila sjukdomar.
     
  4. Ingen nyhet direkt men som ni alla vet får man lite extra speed när man dricker kaffe. På trötta skoldagar och sena kvällar kan kaffe vara riktigt bra, som en räddare i nöden. Som en Ashton Kutcher på en vit häst då fattar ni hur bra :D T.ex. när man har varit med Genevieve längre än 24 timmar i rad. Då vill man tacka kaffet för att man är kvar i livet.
     
  5. Att fika är inte bara gott utan även en socialt utvecklande, trevlig och lärorik aktivitet. Till skillnad från när man går på bio eller spelar tv-spel så är man tvungen att föra en dialog med sin dejt vilket för många pubisbarn därute ibland kan kännas som en riktigt otäck utmaning. Sitter man där öga mot öga måste man prata. Det som är extra bra med kaffet i denna stund är att man alltid kan prata om det. Kaffet alltså. Men då är dejten rätt sannolikt åt helvete.
     
  6. Vill man gå ner i vikt kan man använda sig av kaffe. Dricker man en till två liter någon morgon sådär så lovar vi att man mår så illa att man inte kan äta ett skit på några veckor. Äter man inte går man ner i vikt det vet ju alla och allt kaffespasmer man får lär ju skaka loss en hel del flöt där på magarna också.
     
  7. Kaffe dricker man rätt ofta på café och caféer är ju till för allmänheten om ni inte redan visste det. Detta resulterar många gånger i att det finns andra människor där som också fikar vilket i sin tur kan leda till nya sociala kontakter. Precis som på krogen!! :D

TITTA VA BRA KAFFE ÄR! VISST VILL NI BARA SPRINGA NER TILL MAMMA OCH TVINGA HENNE LÄRA ER HUR KAFFEKOKAREN FUNKAR? :D


Kommer ni på någonting mer att skriva så är det bara att skriva ner det och skicka iväg det som en liten kommentar så att jag och Anna har någonting att göra. Ni får gärna motarbeta oss också det skulle ju göra det lite spännande sådär.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag lämnar er aldrig! ni har läsare och kommenterare :D

2009-02-17 @ 18:09:59
Postat av: isabel den store

jag var faktiskt sugen på att vara sugen på kaffe idag. det såg så gott ut. m-m! så kan det vara nickar

2009-02-17 @ 20:48:14
Postat av: T

vem det nu är som har kommenterat älskar jag dig :D

2009-02-17 @ 20:48:53
Postat av: A

Vi lämnar er aldrig ;)

2009-02-18 @ 17:23:07
Postat av: beccsbox

Hade jag tyckt det vart gott me kaffe hade jag druckit det. för din skull anna!

2009-02-18 @ 19:38:19
URL: http://beccsbox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0