Slutspurten

Tilda,  fråga mig inte varför jag satte mig här. Det bara kom automatiskt helt plötsligt.

Har gått en väldans lång tid sedans senaste inlägget. Men vi lever i alla fall, mycket tack vare kaffets förtjänst.
Men snart är det sommarlov, underbara sommarlov. Även fast att det har hänt en hel del nytt på det senaste, planer som har förändrats, har vi ändå varandra och våran bästaste Isabelle. Vad mer behöver vi?

Igår hade jag nationella i matte. Det sista matteprovet jag någonsin kommer att ha!  Den sista mattelektionen är gjord och avklarad, just nu känns det helt underbart. Engelskan och franskan är snart också över. En engelska bok som ska läsas ut och några franska nationella kvar bara. Snart, snart, snart är jag ledig. Underbart.

Eftersom att matten är slut så har jag bara franska på onsdagar. Vilket innebär att jag börjar ett och slutar halv tre, men jag hoppade över franskan idag. Vaknade med en svullen överläpp, hosta och feber - Inte tip top! Hatar när mina läppar gör som dom gör, pga mitt kära arv från mamma.

Nu ska jag ta min tjocka, alldeles för svårlästa svenskabok och börja plugga på inför provet på måndag. Kul? Njäsch. Blir nog något helt annat om jag känner mig själv rätt... Film kanske ?

Vill  hälsa till Isabelle att vad som än händer så har hon Tilda och mig, vare sig hon vill eller inte. Sommaren kommer att bli kanon, även fast att den kanske inte blir som du först tänkte. Men vad gör det? Vi gör den grym tillsammans, vad annars?

Nu drar jag! Tjing tjong midsommarstång


We're back.. kind of


RSS 2.0